LZ Bouw B.V. | Deventerseweg 43 | 2994 LE | Barendrecht

T: +31 (0) 10 481 28 66 | M: +31 (0) 6 5111 14 93 | E: info@ lzbouw.nl

Aanbouw/serre | Renovatie | Dakkapellen | Kozijnen

Onze projecten

Dubbele dakkapel van 6500 mm te Nieuwerkerk aan den IJssel

Dubbele dakkapel van 6500 mm te Nieuwerkerk aan den IJssel

In 2014 hebben we in Nieuwerkerk aan den IJssel op een bestaand dakvlak 2 dakkapellen van maarliefst ieder 6,5 m1 zowel aan de voor als achterzijde gerealiseerd.

Nokverhoging + dakkapel te Poortugaal

Nokverhoging + dakkapel te Poortugaal

In 2014 hebben wij in Poortugaal een nokverhoging + dakkapel gerealiseerd op de bestaande 2e etage . Hierbij hebben alle werkzaamheden van a tot z geleverd en gerealiseerd. Hierbij te denken aan wanden , kozijnen, dakvlak, dakpannen , vuilafvoer, nieuwe trap en afwerking.

Dakkapel te Rhoon

Dakkapel te Rhoon

In 2014 hebben wij in Rhoon 1 stuks dakkapel van 9 meter gemonteerd als mede deze etage voorzien van een nieuwe trap , nieuwe slaapkamers, nieuwe rolluikbakken ,wanden en nieuwe dakramen . Ook hier hebben wij de volledige afwerking verzorgt.

Renovatie 4 etage tellend woonhuis te  Rotterdam

Renovatie 4 etage tellend woonhuis te Rotterdam

In 2013 hebben wij in Rotterdam een 4 etage tellende boven en benedenwoning volledig gerenoveerd. Nadat er meer dan 80 m3 aan afval uit de woning gestript en afgevoerd was is de woning volledig vanaf de begane grond tot aan de zolder etage opnieuw opgebouwd. Hierbij te denken aan nieuwe vloeren, plafonds, badkamers, keukens, trappen, dakramen, toiletten maar ook wand afwerking , saus en schilderwerk , nieuwe kozijnen als tevens het stofferen van de trappen maar ook het plaatsen van een nieuwe blokhut en schuttingen behoorde tot de afwerking om deze woningen daadwerkelijk van a tot z af te leveren

Schitterend tuinhuis

Schitterend tuinhuis

In 2013 hebben wij een schitterend tuinhuis gerealiseerd. Hiervoor hebben wij het complete pakket voor de klant gerealiseerd vanaf tekenwerk, aanvang montage alsmede de kozijnen ,afwerking en toebehoren.

Dakopbouw Barendrecht

Dakopbouw Barendrecht

In 2013 hebben wij in Barendrecht een dakopbouw gerealiseerd. Hiervoor hebben wij het complete pakket voor de klant gerealiseerd vanaf tekenwerk, vergunning, constructie berekeningen waarna wij tevens met onze vakmensen de opbouw hebben gerealiseerd . Hiervoor hebben wij nieuwe wanden , dakvlak, kozijnen , balkon(hekwerk) alsmede binnen nieuwe plafonds, wanden , trap en afwerking verzorgt.

Aanbouw te Barendrecht

Aanbouw te Barendrecht

In 2013 hebben wij in Barendrecht 2 stuks aanbouwen gerealiseerd. Hiervoor hebben wij het complete pakket geleverd vanaf tekeningen, constructeur en heiwerk tot aan fundering, vloer, metselwerk , wanden en dakvlak. Waarna we binnen voor beide klanten tevens ook de volledige afwerking hebben gerealiseerd zoals : afwerkvloer, tegelvloer, stuukwerk wanden en plafonds alsmede schilderwerk en sauswerk.

Dakkapel Barendrecht

Dakkapel Barendrecht

In 2012 hebben wij in Barendrecht een dakkapel gerealiseerd welke identiek gerealiseerd diende te worden aan de reeds al bestaande dakkapellen vanuit de bouw. Hierbij was de schuinte , kozijn afmetingen en afwerking een erg belangrijk punt vanuit de gemeente. Wij hebben het gehele traject voor de klant avanaf offerte , tekenwerk, gemeente als mede het realiseren van de dakkapel verzorgt.

Showroom  te Dordrecht

Showroom te Dordrecht

In 2012 hebben wij in Dordrecht voor het bedrijf van Fravo Tegels de bestaande showroom met maarliefst 200 m2 uitgebreid. Hierbij hebben wij alles van a tot z verzorgt waaronder vloer, wanden , plafonds elektra , verlichting en alle toebehoren.

Kozijnen te Papendrecht

Kozijnen te Papendrecht

In 2011 hebben wij enkele woningen compleet voorzien van nieuwe kozijnen.Hierbij wij hebben wij de klant vanaf offerte volledig begeleid met het maken van de juiste verdelingen in ramen, deuren, ventilatieroosters , rolluikbakken, screens en andere toebehoren. Alle bestaande kozijnen zijn door onze vakmensen verwijderd waarna de nieuwe geleverd en gemonteerd werden. Alle kozijnen werden zowel aan buiten als binnenzijde afgewerkt en tevens daar waar nodig was voorzien van een nieuwe vensterbank

Gevelbekleding te Dordrecht

Gevelbekleding te Dordrecht

In 2009 hebben wij in Dordrecht een complete zijgevel voorzien van nieuwe kunststof rabatdelen . De bestaande rabatdelen waren hard aan vervanging toe . Hier de klant 2 opties in : a vervangen voor nieuwe houten rabatdelen of gelijk de delen voorzien van kunststof met houtnerf structuur. De klant koos wel overwogen hierna voor het laatste en de complete gevel werd hierna voorzien van nieuw isolatiemateriaal, rachelwerk, folielaag en kunststof rabatdelen.

Bedrijfspand Meis Brandbeveiliging

Bedrijfspand Meis Brandbeveiliging

In 2008 hebben wij het volledige bedrijfs pand van Meis Brandbeveiliging van maarliefst 750 m2 verbouwd en voorzien van toiletgroepen, kantine , kantoorruimtes , opslagruimte, showroom en werkplaats. Hiervoor hebben wij alles van a tot z geleverd waaronder ,wanden , plafonds, kozijnen , deuren , trappen , elektra , plafonds , sanitair .

School te Purmerend

School te Purmerend

In 2007 werd in samenwerking met de Fabrikant van kunststof kozijnen een compleet scholencomplex in Purmerend voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Alle bestaande kozijnen moesten volledig vervangen worden waarna de directie koos voor kunststof kozijnen. Alle nieuwe kunststof kozijnen werderen voorzien van een keurige kleuren combinatie , HR ++ hoogrendements glas, volledig aan binnen en buitenzijde afgewerkt als tevens daar waar nodig was voorzien van een vensterbank.

Tuinwoning te Rijsoord

Tuinwoning te Rijsoord

In 2006 hebben wij in Rijsoord een tuinwoning gerestaureerd. Dit van origine bestaande arbeiders huisje stond bij onze klant in de tuin letterlijk met 4 spanbanden aan elkaar vast. De klant had er de keus van de gemeente voor gekregen het huisje te slopen en er een traditionele blokhut voor terug te plaatsen of het huisje te restaureren. De klant koos voor het laatste : het huisje werd voorzien van nieuwe dakbalken, dakvlak, dakpannen , metselwerk werd gereinigd , gezandstraald en opnieuw gevoegd .Verder werden er nieuwe kozijnen geplaatst een nieuwe vloer, openhaard en werden de muren gestuukt waarna alles door de schilder afgelakt is. Het complete pakket werd hier voor de klant verzorgt.